" Is mijn klok het waard? "

 

We leven in een tijd dat velen nog één of meer oude klokken hebben. Je kunt er van genieten, “er een tijd voor zorgen” en ze koesteren. Dat is fijn én goed voor ons cultureel erfgoed. 
 

Door de schommelende economie en door andere interesses van de nieuwe generatie is de vraag naar- en de waarde van sommige klokken gedaald. De vraag “ Of uw pendule het onderhoud waard is? ” kan voor een aantal klokken een dilemma geven. Hierin adviseren wij. Want als je je klok op korte termijn wilt gaan verkopen dan zal deze investering minder rendabel kunnen zijn.
Gelukkig is het tij aan het keren en trekt de handel weer aan. Dat heeft positieve weerslag op de waarde van de klokken.

Daar tegenover speelt de emotionele waarde een belangrijke rol. Je wilt hem graag in orde hebben omdat er een verhaal, een gevoel bij hoort. Het was een huwelijksgeschenk of van (groot-)ouders geweest of je hebt hem ooit zelf ergens op een markt gevonden.... Deze klok heeft een plek in je huis, in je leven.
Je zult dan sneller voor een onderhoud kiezen zodat je klok blijft behouden en je er (weer) een lange tijd plezier van kunt hebben.
 

ontwerp & realisatie: Mecano.nl creatieve communicatie